Haptotherapie Heuvelrug

Arnhemsebovenweg 285 - 3971 MH Driebergen-Rijsenburg

CORONAVIRUS

Corona update 18-10-2020

Beste Lezer,

Goed nieuws: We kunnen doorgaan met ons werk, ook met de nieuwe corona-maatregelen van 14 oktober!

Wel met een extra aanpassing; wanneer we binnen 1,5 meter werken, dragen we een mondkapje. 

We willen de gezondheid en veiligheid voor jou als cliënt en voor ons als haptotherapeuten zo goed mogelijk blijven waarborgen.

In onderstaand hygiëneprotocol lees je wat dit praktisch voor je betekent. 

 

Ons hygiëneprotocol 

 1. We passen onze werktijden aan waardoor we tussen de afspraken door tijd hebben om te ventileren en deurklinken en behandelruimte schoon te maken.
 2. We vragen je om precies op tijd te komen waardoor verblijven in de wachtkamer niet nodig is. Mocht er toch wat tijd zitten tussen binnenkomst en behandeling, dan gaan we er van uit dat je zelf rekening houdt met de 1,5 meter tussen cliënten onderling in de wachtruimte.
 3. We vragen bij binnenkomst om je handen te wassen.
 4. We geven bij ontvangst en afsluiting geen hand.
 5. We vragen je om je mobiele telefoon en andere persoonlijke zaken in je tas te houden.
 6. We desinfecteren onze handen met een gel vooraf en na afloop van het werken aan de behandelbank.
 7. We raken alleen aan als je dat zelf ook zinvol en wenselijk vindt.
 8. Zodra we gaan werken binnen de 1.5 meter zullen we een mondkapje dragen.
 9. We vragen je thuis te blijven wanneer je last hebt van één van deze klachten: verlies van smaak en of reuk, neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (lichte) hoest, benauwdheidsklachten, verhoging of koorts. Heeft een van je huisgenoten benauwdheidsklachten of koorts? Blijf dan ook thuis.
 10. We brengen de gereserveerde tijd niet in rekening wanneer een afspraak minder dan 24 uur van te voren wordt afgezegd vanwege bovengenoemde verschijnselen/klachten.
 11. Voor de zekerheid vragen we bij binnenkomst nog even naar de algehele gezondheid.
 12. We vragen je een groot badlaken of hoeslaken mee te nemen om op te liggen. De afmetingen van het badlaken moeten dan wel zodanig zijn dat jouw hele lichaam er gemakkelijk op kan liggen. 

Veel warme groeten,

 

Joyce 

DSC01599_1    voeten_Wijk_007_2

Je lichaam is een goede vriend die vertelt hoe het met je gaat. Je gevoelsleven en je lijf is een heel belangrijk aspect van menszijn. Haptotherapie helpt om de signalen van je lichaam te (h)erkennen en meer balans te vinden tussen denken en voelen.

Wetenschappelijk onderzoek haptotherapie en chronische pijn

Vanuit onze vestiging doen wij mee aan een wetenschappelijk onderzoek naar de effecten van haptotherapie bij chronische pijn. Hierbij is het hoofdoel van de therapie: Het verbeteren van de kwaliteit van leven van een cliënt met chronische pijn, te bereiken door het vergroten van het lichaamsbewustzijn, en door het verbeteren van het gevoel van controle over de pijn en de gevolgen voor het dagelijks leven. Ben je hierin geïnteresseerd, neem vrijblijvend contact met ons op.

Aanmelden Routebeschrijving