Haptotherapie Wijk bij Duurstede

Achterstraat 80 - 3961 BJ Wijk bij Duurstede

Wil je meer weten of een afspraak maken:

Telefonische spreekuren: elke werkdag van 10.30 - 11.00 uur.

CORONAVIRUS

Corona update 02-01-2021

Beste cliënten,

 

Half december hebben we gehoord dat de niet medische contactberoepen tot 19 januari moeten stoppen met werken in de praktijk. Omdat er een, in onze ogen, onlogische knip is gemaakt (fysiotherapeuten mogen wel werken) heeft de beroepsvereniging  voor haptotherapeuten (de VVH) onderzocht of de beslissing dat we een niet medisch contactberoep zijn, herroepen kan worden.

De voorlopige uitkomst daarvan is de volgende:

Helaas blijft haptotherapie vallen in de groep van de niet-medische contact beroepen. Op dit moment is nog niet duidelijk wat de juridische status van dit besluit is en blijft de VVH actief zoeken naar oplossingen. Wat wel duidelijk is geworden is dat  ‘niet-contact beroepen’ (zoals coach en psycholoog) kunnen blijven werken. Dat betekent concreet dat wanneer contact noodzakelijk is en beeldbellen niet wenselijk, het mogelijk is een haptotherapie behandeling op de praktijk te hebben mits we de veilige afstand van 1,5 aan kunnen houden. Ons aanbod zal dan bestaan uit gesprek en ervaringsoefeningen.

Per situatie zullen we samen met jou als client kijken waar de behoefte en de mogelijkheden liggen. Hiervoor nemen wij contact met je op.

 

We hopen natuurlijk allemaal dat we snel weer volledig kunnen werken.

 

Warme groet,

 

Lidy en Monica

 

Ons hygiëneprotocol voor als we weer mogen werken

 1. We passen onze werktijden aan waardoor we tussen de afspraken door tijd hebben om te ventileren en deurklinken en behandelruimte schoon te maken.
 2. We vragen je om precies op tijd te komen waardoor verblijven in de wachtkamer niet nodig is. Mocht er toch wat tijd zitten tussen binnenkomst en behandeling, dan gaan we er van uit dat je zelf rekening houdt met de 1,5 meter tussen cliënten onderling in de wachtruimte.
 3. We vragen bij binnenkomst om een mondkapje op te doen en je handen te wassen.
 4. We geven bij ontvangst en afsluiting geen hand.
 5. We vragen je om je mobiele telefoon en andere persoonlijke zaken in je tas te houden.
 6. We desinfecteren onze handen met een gel vooraf en na afloop van het werken aan de behandelbank.
 7. We raken alleen aan als je dat zelf ook zinvol en wenselijk vindt.
 8. Zodra we lopen en/of gaan werken binnen de 1.5 meter zullen we een mondkapje dragen.
 9. We vragen je thuis te blijven wanneer je last hebt van één van deze klachten: verlies van smaak en of reuk, neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (lichte) hoest, benauwdheidsklachten, verhoging of koorts. Heeft een van je huisgenoten benauwdheidsklachten of koorts? Blijf dan ook thuis.
 10. We brengen de gereserveerde tijd niet in rekening wanneer een afspraak minder dan 24 uur van te voren wordt afgezegd vanwege bovengenoemde verschijnselen/klachten.
 11. Voor de zekerheid vragen we bij binnenkomst nog even naar de algehele gezondheid.
 12. We vragen je een groot badlaken of hoeslaken mee te nemen om op te liggen. De afmetingen van het badlaken moeten dan wel zodanig zijn dat jouw hele lichaam er gemakkelijk op kan liggen. 

05    Voeten Wijk bij Duurstede

20191205_130725_2

Aanmelden Routebeschrijving
Parkeren

Parkeren

parkeren

Adres
Achterstraat 80 (ingang is aan de achterzijde via Hijmanspad/Apostelpad)
3961 BJ Wijk bij Duurstede

Vanaf A12
Afslag Bunnik, richting Wijk bij Duurstede. U rijdt Wijk bij Duurstede binnen over de Zandweg. Na 530 meter rechts afslaan naar de Frankenweg. Deze gaat over in de Hordenweg. Op de Hordenweg links afslaan naar de Gansfortstraat. Aan het einde rechts afslaan naar de Zocherstraat. Aan het einde van de Zocherstraat kunt u parkeren. Wandel links door de hekjes heen en over het bruggetje ziet u de praktijk liggen. Rechts naast de rode poort hangt het bordje "Haptotherapiepraktijk”.

Vanuit zuiden
Als U de pont af rijdt gaat U richting Wijk bij Duurstede rechtsaf de dijk op, dan neemt u voor het kasteel de eerste weg links. Na een aantal drempels de eerste weg links, aan het einde van de weg naar rechts. Op de T-splitsing gaat u rechts (Hordenweg) en gelijk weer de eerste weg rechts (Gansfortstraat). Zie verder route hierboven.

Via openbaar vervoer
Vanuit Utrecht kan u het beste met buslijn 41 (2x per uur) reizen. Uitstappen bij halte "Steenstraat Centrum". Vanaf de Zandweg is het via de Singel ongeveer 3 minuten lopen naar de praktijk.