Margot Buitenhof

GZ-haptotherapeut, Fysiotherapeut, Master Health Sciences

Eén van de mooiste dingen die je kunt geven of krijgen, is dat iemand jou laat voelen dat je er helemaal mag zijn, precies zoals jij bent.

Sinds mijn eerste kennismaking met haptonomie tijdens de zwangerschap heeft dit mij nooit meer losgelaten. Voor mij is luisteren naar wat het lichaam vertelt een kostbaar kompas in het dagelijks leven en zeker ook in woelige tijden bij rigoureuze keuzes in werk of toen ik weduwe werd.

Als fysiotherapeut en gezondheidswetenschapper vond ik nooit precies wat ik zocht. Ik had honger naar kennis en zocht dit in de wetenschap. Pas toen ik met haptonomie de kennis van het lichaam ontdekte en wat er gebeurt bij het maken van echt contact, vielen de puzzelstukjes in elkaar.

Van jongs af aan ben ik geboeid door verhalen en als haptotherapeut bied ik een luisterend oor en luisterende handen aan jouw unieke verhaal. Dat doe ik met aandacht, fijngevoelig, doortastend en met humor. Ik ben nieuwsgierig naar wat jou innerlijk beweegt, hoe je in beweging komt en hoe je contact maakt.