Lisa Kaspers

Haptotherapeute
06 - 38258992 06 - 45788493

Als kind wist ik het al, ik wilde met mensen werken. Maar tijdens mijn opleiding pedagogiek ben ik toch in het bedrijfsleven terecht gekomen.

Na meerdere leidinggevende functies bij verschillende grote bedrijven raakte ik moe. De oorzaak had ik zelf op dat moment nog niet helemaal helder. Ik kwam in aanraking met de haptonomie en er volgde een zoektocht. Een zoektocht waarin het contact met mezelf centraal stond. Waar ik heb leren voelen naar wat mijn lichaam mij vertelt en erop heb leren vertrouwen dat dat klopt. Ik heb geleerd om keuzes te maken die mij passen, die goed voor mij zijn. Geraakt door wat de haptonomie mij bracht ben ik de opleiding haptotherapie gaan doen. Ik heb daar met passie, energie en plezier het vak mogen leren en werk momenteel met diezelfde passie als haptotherapeut in Veenendaal en Wijk bij Duurstede.

In contact, afgestemd, met humor en eerlijk zijn voor mij sleutelwoorden en kwaliteiten die ik meeneem binnen de therapie. Met aandacht luister ik naar jouw unieke verhaal.

Privacyverklaring