Giselle Magis

GZ- haptotherapeut, fysiotherapeut, docent/intervisiebegeleider HBO, coach in bedrijfsleven
0318 - 511156 06 - 24841334

Sinds 1990 werk ik in de gezondheidszorg. De eerste jaren als fysiotherapeut. Dit combineerde ik met reizen en ontwikkelingswerk. Vanuit mijn persoonlijke ontwikkeling en geboeid en bewogen door de levensverhalen van mensen ging mijn aandacht al snel uit naar de persoon achter de klacht. In Haptonomie vond ik verdieping.

Vanaf 2000 werk ik met veel plezier en voldoening als haptotherapeut. Eerst in Nijmegen en sinds 2008 in Veenendaal. In 2017 ben ik een nieuwe praktijk gestart in Oosterbeek. De samenwerking met gz-psychologen en psychotherapeuten onder een dak ervaar ik als een geweldige meerwaarde.

Als stagedocent/intervisiebegeleider ben ik ruim 10 jaar verbonden geweest aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen. Daarna ben ik mij, naast therapie, gaan richten op coaching in bedrijfsleven. Werkgevers en werknemers kunnen mij inschakelen voor diverse coachingstrajecten op basis van haptonomie of voor begeleide intervisie. Hierbij maak ik een offerte op maat.

Ik blijf mezelf als mens en als therapeut graag ontwikkelen en ben altijd nieuwsgierig naar aanvullende kennis en ervaring. Ik ben tevens opgeleid in Focusing (Gendlin) en Mindfulness en heb op basis van meerdere scholingen een heldere visie op stresspreventie en burn- out begeleiding. Momenteel ben ik me aan het specialiseren in haptotherapie bij trauma (PTSS en CPTSS).